Acorn Studio
KNOWLEDGE MAKING DIFFERENCE
Acorn Studio
KNOWLEDGE MAKING DIFFERENCE

Tjänster

Vill du jobba med prototyptillverkning och produktutveckling till europeisk fordonsindustri? Även om vi i dagsläget inte har några lediga tjänster får du gärna skicka en intresseanmälan till daniel@unnarydmodell.se.

Titta gärna in här på hemsidan eller på vår sida på Facebook med jämna mellanrum då alla lediga tjänster läggs upp även där.

Arbetsplatsen Unnaryd Modell

Det är både stimulerande och utmanande att arbeta hos oss på Unnaryd Modell. Vi har höga ambitioner och ett driv att utvecklas samtidigt som våra kunder har höga krav på både kvalitet, pris och ledtid.

Knowledge är ett av våra ledord och vi värnar det kontinuerliga lärandet i alla led i vår tillverkning. Personalen är vår viktigaste resurs och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, oavsett var i organisationen du arbetar.

Ledordet Making innebär att vi satsar på ny teknik och vi strävar efter att ha egen kapacitet och kompetens inom alla tillverkningssteg. Investeringar i ny teknik och öppnar nya möjligheter till utveckling för den som vill.

Ledordet Difference innebär att vi har en öppen attityd mot både kunder, leverantörer och mot varandra på arbetsplatsen. Vi strävar efter god kommunikation och efter att göra skillnad för kunden. Som arbetsgivare visar vi respekt och ansvar för våra medarbetare – och som anställd förväntas du visa respekt för företaget och dina kollegor.

Unnaryd Modell strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats där vi trivs tillsammans. Vår produktion bedrivs i moderna, ljusa lokaler med ett bra produktionsflöde. Det ger förutsättningar för hög produktivitet och för en god arbetsmiljö.

Unnaryd Modell