Acorn Studio
KNOWLEDGE MAKING DIFFERENCE
Acorn Studio
KNOWLEDGE MAKING DIFFERENCE

Unnaryd Modell

Unnaryd Modell är ett familjeföretag som har funnits sedan 1978 då företaget startade modelltillverkning, redan då med inriktning mot krävande uppdrag och fordonsindustrin som främsta målgrupp. Under åren har produktionen utvecklats och modelltillverkningen har kompletterats med bland annat ett prototypgjuteri och egen gjutgodsbearbetning. Med senaste teknik och hög kompetens hos våra anställda är vi idag ledande inom vår bransch. Många av våra kunder har vi haft sedan företaget startade. Det tycker vi naturligtvis är väldigt roligt – ett bra bevis på vårt kunnande.

Affärsidé

Unnaryd Modell är Sveriges ledande prototyptillverkare med hög teknisk kompetens och korta beslutsvägar. Vi är en helhetsleverantör av prototyper och lågvolymproduktion med fokus mot fordonsindustrin och krävande applikationer inom verkstadsindustrin.

Vision

Europas främsta prototyptillverkare

Mission – Knowledge Making Difference
Vi är ett kunskapsföretag som brinner för att producera, hitta smarta tekniska lösningar och utveckla oss själva och våra processer. Vi delar med oss av vår kunskap och försöker underlätta våra kunders arbete. Med långsiktigt fokus arbetar vi för att vara våra kunders förstaval.

Kvalitet/Miljö

Kvalitets- och miljöarbetet har en central roll i Unnaryd Modell. Att leverera högsta kvalitet och produkter vi är stolta över. Så har det varit sedan starten då Lars-Ingvar arbetade efter mottot: ”Det är bättre att kunden kommer tillbaka än produkten”. För att säkerställa att vi lever upp till våra högt ställda mål är vi sedan 1998 kvalitetscertifierade enligt ISO9001 och sedan 2004 miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Referenser

Några av våra kunder: ABB, GKN Driveline, Gnotec Mefa, Haldex, Husqvarna, Opel [DE], Scania, Smålands Stålgjuteri, Trelleborg, VCE, Volvo Buss, Volvo Car Corporation, Volvo GTT.

Unnaryd Modell