Furniture

Vi söker CNC-Operatör

Vi söker CNC-Operatör

Arbetsuppgifter
Du kommer att bearbeta olika prototyper och specialserier i gjutet aluminium och järn. Vi arbetar i robotiserade femaxliga fräsmaskiner av märket DMG Mori. Arbetsuppgifterna är bland andra:

  • Planering och upplägg av arbetet i maskinerna för att maximera produktionen
  • Ställ av maskiner och riggning av verktyg
  • Kvalitetskontroll på eget arbete
  • Dagligt underhåll av maskiner och verktyg
  • Gradning av bearbetade ämnen

Kvalifikationer
Du som söker är en ambitiös person med erfarenhet som maskinoperatör/ställare. Du har en positiv inställning och är nyfiken på ny teknik, en prestigelös lagspelare som kan hoppa in där det behövs. Vi förväntar oss att du bidrar med egna idéer och att du är nyfiken på förbättringar, så att vi gemensamt kan utvecklas mot vår vision att bli Europas främsta prototyptillverkare.

Erfarenhet från arbete mot fordonsindustrin är meriterande men inte nödvändigt. Utbildning i våra tekniska system erbjuds efter behov.

Arbetsplats
Tjänsten som CNC-operatör är utmanande och ger goda möjligheter till personlig utveckling. Din arbetstid är heltid, dagtid med flex. Tillträde sker enligt överenskommelse, vi tillämpar löpande rekrytering.

Din skriftliga ansökan skickar du så snart som möjligt, senast den 9 augusti via e-post till Daniel Larsson på daniel@unnarydmodell.se